Beleef de winter in hartje Almelo. Kom schaatsen!

Kom schaatsen op de leukste ijsbaan

Van vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 is Almelo on Ice terug in de binnenstad! Maak een rondje op de unieke ijsbaan op het water van de Havenkom in hartje Almelo. Of neem met je bedrijf deel aan de Kracht Curling Cup!

Winnen met je ticket!
Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres op je ticket in en stop hem in de ton bij de schaatsbaan. Elke vrijdagmiddag verloten we op de socials van Sportbedrijf Almelo een leuke prijs!

Onderstaande agenda wordt continu bijgewerkt met de laatste informatie. Wil je komen schaatsen? Klik dan even op de juiste dag om te zien of er geen andere activiteiten gepland staan. 

Wanneer kom jij schaatsen?
Klik op de dag waarop je wil komen schaatsen om te zien welke activiteiten er gepland staan. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan
Wat is er te doen op
Kies een dag
Kom je vandaag schaatsen?
We zijn open van tot uur
Helaas, vandaag wordt niet geschaatst. We zijn gesloten! Activiteiten

Curling of gewoon schaatsen met uw medewekers?

Bekijk onze arrangementen voor bedrijven en meld u gemakkelijk online aan.

Van maandag 11 dec. t/m vrijdag 15 dec. vindt elke avond de Kracht Curling Cup plaats, waarin bedrijven het tegen elkaar opnemen en kennis maken met curling. Schuift je team zich naar de eerste plaats? Dan zien we jullie terug in de finale op maandag 18 december!

Naast de Kracht Curling Cup hebben we genoeg andere mogelijkheden voor bedrijven! 

Met dank aan onze sponsoren

Dankzij onze sponsoren kunnen we van Almelo on Ice een succes maken en alle Almelose inwoners plezier laten beleven op de ijsbaan. Zonder hen was dit niet mogelijk!

Titel bericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sluiten